Europa fm live pe plaja

PROGRAMUL CONCERTELOR EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2016

        Europa FM a invitat și anul acesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care a avut loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn. Ajuns la cea de-a cincea ediție, evenimentul a reunit pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români, iar intrarea pentru public a fost liberă. Programul concertelor a fost următorul:In fiecare seara, de la ora 19, astfel:

-Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE și DeMoga MUSIC SHOW au cântat live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care a durat mai bine de 5 ore. Muzica bună a fost completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

-Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL au continuat în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live a răsunat până după miezul nopții.

-Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au încheiat cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

        Anul acesta, pe lângă invitații anunțați, Europa FM au pregătit o mulțime de suprize pentru cei care au ajuns pe plaja dintre Venus și Saturn. MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” a fost George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM. Pentru acest eveniment a fost construita o scenă spectaculoasă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.