Festivalul Tineretii

„Festivalul Tinereții” și-a deschis porțile celei de-a XI-a ediții, luni seară, la Mangalia. În cadrul conferinței de presă care a avut loc în deschiderea evenimentului, inițiatorul Festivalului, Viorel Stoica a declarat la această ediție vor participa peste 650 de artiști din toată țara, reunind tradiții din mai multe zone.

   „Festivalul Tinereții a devenit deja tradiție la Mangalia și ocupă un loc important în activitatea cultural artistică a orașului nostru, în această perioadă”, a declarat prof.Traian Broască, președintele juriului. În deschiderea primei seri de spectacole a evoluat Ansamblul Folcloric „Litoral” din Mangalia.

 

     Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Daria’s și Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia și Fanomania Holding. Spectacolele vor avea loc zilnic, începând cu orele 20:00, pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia. Festivalul reunește tineri artiști atât din România, cât și din străinătate, într-o competiție de creație și interpretare de muzică populară și ușoară.